Benefitet që ofron Agjensia jonë

Paketa e shërbimeve në Shqipëri

 • Ofrimi i gjuhës gjermane.
 • Asistencë në kompletimin e dosjes së dokumentacionit.
 • Parapërgatitja ekstra për intervistën me punëdhënësin gjerman.
 • Sigurimi i kontratës së punës.
 • Asistencë në Ambasadë.

Paketa e shërbimeve në Gjermani

 • Akomodim i sigurt pranë vendit të punës.
 • Regjistrim në zyrën e Emigracionit.
 • Regjistrim në zyrën Banuese.
 • Regjistrim për tu pajisur me numrin 11-shifror (Identifikationsnummer).
 • Pajisja me Kartën shëndetsore.
 • Karta bankare , sistemi i internetit , karta sim , etj.
 • Regjistrimi në Shkollat gjermane për orë teorike (sipas profesionit).
 • Regjistrimi për Licensën e profesionit.
 • Asistencë të vazhdueshme gjatë qëndrimit në gjermani.

Bashkëpunimi me ne

 1. Qartësojmë pasiguritë tuaja në lidhje me :
 • Karrierën tuaj në gjermani.
 • Aplikimin tuaj për punë.
 • Intervistën tuaj të punës.
 • Negocimin mbi pagesat me punëdhënësin.
 • Licensimin tuaj si punonjës i mirëfilltë sipas profilit.
 • Kualifikimin tuaj në Shtetin gjerman.
 • Sigurinë tuaj në procesin e punësimit.

Si edhe cdo proces tjetër sipas legjislacionit dhe rregullave të Shtetit gjerman.

Karriera juaj

Pranë Agjensisë tonë do të gjeni këshillat dhe sygjerimet e duhura në lidhje me karrierën tuaj.

Disa qëllime arrihen vetëm kur ke takuar Agjensinë e duhur për punësim.

Gjithësecili prej nesh pretendon një karrierë individuale dhe e vendos atë sipas kushteve të profilit që ai gjendet.

Cdo këshillë do të jetë për ju falas, në kohën e duhur dhe me vërtetësinë e duhur.

Qëllimi ynë i vetëm është të zhvillohemi profesionalisht në Shtetin gjerman.

TRANSPARENCA

Transparenca dhe Besimi janë cilësi shumë të rëndësishme për ne. Cdokush që vendos të bashkëpunojë me ” YOUR FUTURE IN GERMANY ” do të marrë shërbimin e kërkuar deri në fund.

KONTRATA JOTE E PUNËS

Kontrata Pune për te gjithe Infermieret e përgjithshëm, Fizioterapistet dhe Tekniket e Laboratorit , te cilet jane te licensuar per ushtrimin e profesionit ne shtetin shqiptar.

Kontratat ofrohen në Klinika dhe Spitale në cdo Land të Gjermanisë

Kontrata e Punes e përcaktuar ose e papercaktuar, afati i qëndrimit është një vit-deri ne 2 vite tek punedhenesi.

Pagat mesatare janë nga 2700 Euro per Ndihmes-Infermier dhe mbi 3000 euro per Infermieret me License gjermane

E ARDHMJA JOTE 

Zgjidh nëse do të këshillohesh në mënyrën e duhur.

Zgjidh nëse do të bësh një shkollë profesionale (Ausbildung).

Zgjidh nëse do të sigurosh një kontratë pune.

Atëherë mos nguro të na kontaktosh :

al@4staff.de 

+355676742800

Na vizitoni në zyrat tona në Tiranë

Rruga ” Selaudin Zorba , Pll.Santara,Shk.1,Ap.1

 

Procesi i aplikimit 

Apliko falas.
Kliko të lutem Butonin më poshtë , plotëso formularin e shkurtër dhe na lër disa të dhëna me qëllim që të mund tju kontaktojmë.
Një nga punonjësit tanë do të lidhet shumë shpejt me ju.
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes