Me këshillimin tonë profesional

Ju do të merrni përgjigjet e duhura!

347

Kandidatë të kënaqur me keshillimin dhe ndermjetësimin

36

Klinika & Spitale të kënaqura

4

Vite përvojë praktike

100%

Kënaqshmëria e garantuar

Mirësevini në Your Future in Germany

Themeluar në vitin 2016, me synim rritjen e cilësisë së jetës dhe arritjen e ëndrrave tuaja.
Me staf të specializuar, kompania jonë ofron brenda një afati të shkurtër kohor ndërmjetësimin tuaj në Gjermani.
Nëse jeni: infermier,  fizioterapist ose teknik laboratori ne jemi zgjedhja e duhur.
Por, edhe për ju që nuk i keni këto profesione, ne e kemi një zgjidhje “Ausbildung në degën e infermierisë”.

Nuk ka kohë më të mirë se TANI, për të nisur rrugëtimin tuaj drejt një jete më të mirë!

Ne jemi agjensi e rekrutimit e specializuar dhe me një eksperiencë të jashtëzakonshme në rekrutimin e personave në shëndetësi.
Me stafin tonë të burimeve njerëzore të fokusuar në rekrutim, ne fokusohemi në tre çelësa kryesorë të segmentimit. Agjentët tanë punojnë vetëm me kompani mesatare të cilat punojnë për kompanitë më të mëdha ndërkombëtare.

BESUESHMËRI

Besimi është i rëndësishëm tek ne. Secili që bashkëpunon me “Your Future” duhet të ndihet i sigurt me ne, qoftë koleg, kandidat, klient apo shërbyes. Qëndrojmë besnik ndaj fjalës.

INVESTIMI

Hulumtimi i tregut të ri, gjetje e zgjidhjeve inovative, të menduarit afat-mesëm dhe afat-gjatë. Kjo është mënyra se si ne funksionojmë.

QËNDRUESHMËRIA

Përmes stafit tonë profesional, ne sigurojmë planifikim të sigurt, ku mbështetja do të jetë e vazhdueshme.

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes